Geslaagde beursvloer op donderdag 13 april 2017!

Wat was het weer een geslaagde Maatschappelijke Beursvloer op de prachtige locatie Da Vinci College. Wat zijn er veel matches gemaakt met een prachtig bedrag aan maatschappelijke waarde: 94 matches en 75.370 euro! En hoe mooi was het iedereen te zien genieten van de (nieuwe) contacten, het met elkaar dingen voor elkaar krijgen door te handelen zonder dat er geld bij komt kijken en zo Roosendaal weer een stukje mooier te maken.
Dank je wel Daphny Knol-Aarts van Pho2art voor het vastleggen van ook weer deze Beursvloer op prachtige foto’s. Dank je wel ondernemers van het Goede Doelen Ontbijt voor de fijne samenwerking voorafgaand en tijdens de Beursvloer. Kitty Joachems van Klemtoon Media: wat was je een super speaker en programmabegeleider! En Laan22 en Butters & partners: we hebben heerlijk kunnen proosten op het mooie resultaat door de drankjes en hapjes die jullie ter beschikking hebben gesteld.

De Maatschappelijke Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...