Informatiebijeenkomst ‘Respect’ in de week van de dialoog – vrijdag 29 september van 10.00 – 12.00 uur!

, 18 september 2017

Ook dit jaar gaan we weer aan de slag met de week van de dialoog in Roosendaal, dit jaar in combinatie met de week van Respect!

Van vrijdag 3 t/m maandag 13 november worden er op meerdere locaties in de stad ‘respectzones’ ingericht. Tijdens deze week worden binnen de respectzones diverse dialoogtafels georganiseerd met als overkoepelend thema: Respect!

Tijdens de Week van de Dialoog wisselen bewoners van Roosendaal ervaringen, ideeën en dromen uit en zetten stappen om hun dromen handen en voeten te geven. Daardoor ontstaan nieuwe verbindingen tussen mensen, nieuwe inzichten en impulsen voor persoonlijke acties.

In de Week van Respect gaan zoveel mogelijk inwoners aan de slag om samen te zorgen voor een  ‘Respectzone’, een omgeving waar iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt en waar je wordt geaccepteerd zoals je bent. Uitgangspunt daarbij is dat je de ander behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden.

Stichting Roosendaalse Uitdaging neemt in samenwerking met de gemeente Roosendaal de coördinatie voor haar rekening. Wat een mooi project om Roosendaal weer stukje mooier te maken!

Wilt u meedoen? Meld u zich dan aan voor onze informatiebijeenkomst op vrijdag 29 september van 10.00 – 12.00 uur!

–> Meer informatie & aanmelden!