Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe toekomst!

17 januari 2019

Word meester in empowerment en maak deel uit van de gezamenlijke missie om kansarmoede de wereld uit te helpen.

Aan het begin van het jaar zijn we bezig met goede voornemens. Ook het kiezen van een goed doel kan daarbij topic zijn, wat vaak leidt tot een interessante discussie. Waar wordt mijn geld precies aan uitgegeven? Komt het daadwerkelijk terecht op de plek waarvoor het bestemd is? Ga ik voor ‘gemak’ en stort ik geld, of wil ik dit jaar zelf een bijdrage leveren?

Zingeving

Het is algemeen bekend dat een ander helpen, onszelf ook een goed gevoel geeft. Dit maakt ons simpelweg gelukkiger! Stel je eens voor dat je het zou combineren: een bijdrage leveren aan een goed doel, werken aan je eigen groei én daarmee een ander helpen. Hoe zou dit voor jou zijn? Als buddy  word je door empowerment en verbinding opgeleid het beste in jezelf én je buddy naar boven te halen, met als uiteindelijk doel je eigenwaarde te vergroten.

Onze missie!

Wij geloven in de kracht van samen doen. Wij zien de individuele kwaliteiten van mensen en zijn ervan overtuigd dat we de eigenwaarde van mensen kunnen vergroten door deze kwaliteiten te empoweren. Op deze manier willen wij kansarmoede de wereld uit helpen. Zodat we met elkaar meer geluk, plezier en succes in het leven ervaren.

Inspiratieavond

Laat je inspireren over de effectieve methode* die al voor honderden mensen het verschil maakt. Of je nu buddy wilt worden of op een andere manier betrokken wilt zijn, iedereen is op deze avond welkom.

Kom naar de inspiratieavond en ontdek hoe jij jouw unieke bijdrage kunt leveren!

Datum:            maandagavond 28 januari 2019
Tijd:                19.30 (deur open 19:00)
Locatie:            volgt na aanmelding
Opgeven:        http://roosendaalseuitdaging.nl/activiteiten/armentekortroosendaal/

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

 

Namens het projectteam,

Kim Bareman

Stichting Roosendaalse Uitdaging

 

*Dit project ontleent zijn bestaansrecht aan de oprichters Theo Vaes en Marijke Moens. Zij zijn een aantal jaar geleden het project ATK gestart in Antwerpen. Meer informatie: www.armentekort.be.