Nederland en België op gezamenlijke missie om kansarmoede de wereld uit te helpen.

11 april 2019

ROOSENDAAL –  Stichting de Roosendaalse Uitdaging slaat de handen ineen met het Antwerpse Armentekort. Met een krachtige visie en een bewezen strategie die al voor honderden mensen in België een verschil maakt, gaat ‘ATK’ zich nu ook in Nederland vestigen onder de naam BuddyLink. Met de workshop genaamd ‘Empowerment’ op maandag 13 mei 2019, hebben de inwoners van Roosendaal een primeur!

BuddyLink gelooft in de kracht van samen doen en samen groeien, en is ervan overtuigd de sleutel in handen te hebben om de vicieuze cirkel van kansarmoede te doorbreken!

Als vrijwilliger bij BuddyLink word je, zoals de naam doet vermoeden, gekoppeld aan een buddy (in kansarmoede) en in een 2-jarig buddytraject door professionele coaches opgeleid tot Meester in Empowerment. Je gaat werken aan je eigen persoonlijke kwaliteiten, en zult daarmee die van jouw buddy ook positief beïnvloeden! Op die manier ervaren beide buddy’s stap voor stap meer zelfvertrouwen en gaan ze mogelijkheden zien in hun eigen leven.

Heb jij interesse om buddy te worden en te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten? Kom dan naar de workshop Empowerment op maandag 13 mei. De workshop is kosteloos en geeft een kijkje in wat de complete opleiding tot meester in empowerment jou en je buddy kan brengen en hoe een buddytraject bij BuddyLink eruit ziet. Meer lezen.

Datum:         Maandagavond 13 mei 2019
Tijd:              18.30 (start 19:00)
Locatie:        Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3 in Roosendaal
Kosten:         € 0,-

Meld je snel aan via deze link*. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Namens het projectteam,

Kim Bareman

Stichting Roosendaalse Uitdaging

 

*We maken gebruik van het administratiesysteem van ATK. De bijbehorende formulieren bevatten het logo van ATK. Schrik hier niet van, je zit nog steeds goed!;)