Partner worden van de Roosendaalse Uitdaging
De Roosendaalse Uitdaging heeft de kracht, de kennis en het netwerk om lokaal echt verschil te kunnen maken. Dit kunnen we alleen als we samenwerken, de brug slaan tussen bedrijven en behoeften uit de samenleving.

We dagen bedrijven uit om hun maatschappelijke betrokkenheid op een praktische en voor hen passende manier vorm te geven. De wens om iets bij te dragen aan de fysieke en sociale omgeving omarmen wij van harte en vertalen we naar concrete acties. Een kans voor het bedrijf om met de lokale gemeenschap in contact te treden en daardoor het imago te versterken. Een samenwerking die leidt tot een betrokken buur(t).

Voor maatschappelijke organisaties is de Roosendaalse Uitdaging een professionele en betrouwbare partner die hulpvragen en initiatieven onder de aandacht brengt bij een groot netwerk aan mensen en organisaties die willen helpen. Het netwerk kan hulpvragen oppakken die complex zijn, of die door tijd- of geldgebrek lastig te realiseren zijn.

‘Samen Roosendaal mooier maken!’

Tarieven partnerschappen*

 Organisaties (tot 6 betaalde medewerkers)Organisaties (vanaf 6 betaalde medewerkers)VIP PakkettenVrienden van (particulieren)
Tarieven€65,- €165,-Maatwerk€16,50
TegenprestatieDeelname activiteiten
Gebruik logo in mail
Logo met link op website
Deelname activiteiten
Gebruik logo in mail
Logo met link op website
Deelname Activiteiten
Gebruik logo in mail
Logo met link op website + slider website
Even voorstellen..
Certificaat
Logo zichtbaar tijdens evenementen.
Org. teamactiviteit
Exclusief verslag van de evenementen.

*Bedragen zijn exclusief BTW, met uitzondering van particuliere bijdrage.

Wilt u partner of vriend van de Roosendaalse Uitdaging worden? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter.

Contact