Partner worden van de Roosendaalse Uitdaging!

De Roosendaalse Uitdaging heeft de kracht, de kennis en het netwerk om lokaal echt verschil te kunnen maken. Dit kunnen we alleen als we samenwerken, de brug slaan tussen bedrijven en behoeften uit de samenleving.

Partners van de Roosendaalse Uitdaging dagen we uit om hun maatschappelijke betrokkenheid op een praktische en voor hen passende manier vorm te geven. Een kans voor het bedrijf om met de lokale gemeenschap in contact te treden en daardoor het imago te versterken. Een samenwerking die leidt tot een betrokken buur(t).
Voor maatschappelijke organisaties is de Roosendaalse Uitdaging een fantastisch platform, dat kan helpen vragen te realiseren die blijven liggen. Bijvoorbeeld omdat ze te complex zijn, of door tijd- of geldgebrek lastig te realiseren. Via het netwerk van de Roosendaalse Uitdaging kunt u snel in verbinding treden met onze andere betrokken partners en uw initiatief onder de aandacht brengen.

‘Samen Roosendaal mooier maken!’

Tarieven partnerschappen*

 Organisaties (tot 6 betaalde medewerkers)Organisaties (vanaf 6 betaalde medewerkers)VIP PakkettenVrienden van (particulieren)
Tarieven€65,- €165,-Maatwerk€16,50
TegenprestatieDeelname activiteiten
Gebruik logo in mail
Logo met link op website
Deelname activiteiten
Gebruik logo in mail
Logo met link op website
Deelname Activiteiten
Gebruik logo in mail
Logo met link op website + slider website
Even voorstellen..
Certificaat
Logo zichtbaar tijdens evenementen.
Org. teamactiviteit
Exclusief verslag van de evenementen.

*Bedragen zijn exclusief BTW, met uitzondering van particuliere bijdrage.

Wilt u partner of vriend van de Uitdaging worden? Of wilt u meer informatie over onze maatwerk mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Aanmelden inspiratie avond Armen Tekort Roosendaal