Klussenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Roosendaal Raakt

Omschrijving

Kan uw organisatie wel wat hulp gebruiken? Heeft u klusjes liggen waar uw eigen mensen niet aan toe komen? Geef uw organisatie dan nu op!

De klussen moeten op dinsdagmiddag  28 juni uit te voeren zijn door een groepje van minimaal 4 medewerkers binnen de grenzen van de gemeente Roosendaal. Als u zelf voor de eventuele benodigde materialen en/of begeleiding zorgt, dan zorgen wij voor de extra handen. Onze voorkeur gaat uit naar klussen met een maatschappelijke inslag. Bij teveel aanmeldingen gaan dergelijke klussen dus voor.
Als u meerdere klussen wilt aanmelden dan mag dat. Maar let op, 1 klus per formulier.

Wilt u meedoen en geraakt worden? Wilt u overleggen over de mogelijkheden, bent u op zoek naar inspiratie of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Ook horen wij graag van u of er eventuele bijzonderheden zijn waarmee we rekening moeten houden bijvoorbeeld naar aanleiding van ervaringen van vorig jaar.

Bent u al enthousiast en wilt u direct een klus aanleveren voor Roosendaal Raakt? Dat kan door uw klus voor 22 april aan te melden via het inschrijfformulier hier op deze pagina of een mail te sturen aan raakt@roosendaal.nl.

Match informatie

Aanboddatum 28-06-2016
AanbiederGemeente Roosendaal

Extra gegevens